Terug naar alle behandelingen

Wat houdt een gelaatsverzorging bij Instituut Ilse in?

Iedere huid is verschillend en verdient daarom individuele aandacht.
Bij je eerste afspraak starten we steeds met een uitgebreide huidanalyse. Dit doen we met behulp van ons Beauty Diagnosis huidanalysetoestel. Een belangrijke eerste stap, want aan de hand van dit resultaat kunnen we een verzorging geven op maat van jouw huid.

Tijdens deze huidanalyse luisteren we ook naar jouw vragen en de verbeteringen die je aan je huid wenst, om op die manier een doelgericht behandelplan op te stellen.

Elke verzorging die we aanbieden heeft een eigen werkwijze en doel en daarom zullen we het accent in de verzorging steeds kunnen verleggen. Op deze manier kunnen we jouw huid optimaal laten stralen.

Na genoten te hebben van een heerlijk moment van ontspanning, krijg je ook een deskundig productadvies over hoe jij jouw huid thuis kan verzorgen. Dit verlengt en versterkt het resultaat van de verzorging.

Bij volgende afspraken wordt er telkens opnieuw een korte huidanalyse gedaan, waarbij we steeds op de noden van dat moment werken.

Hieronder vindt u een overzicht van onze verschillende behandelingen. We hebben deze opgesplitst in 4 categorieën:
The Classics: klassieke verzorgingen die het evenwicht herstellen.
The Experts: gelaatsverzorgingen die zeer diep inwerken met een maximaal resultaat.
Dermocosmetisch: werkt op basis van pré- en pro-biotics om de goede bacteriën van de huid te vermeerderen en het huidige microbioom te versterken.
Medisch-esthetisch: wil jij een specifiek huidprobleem sterk verbeteren? Dan raden wij je 1x per jaar een kuur aan van opeenvolgende behandelingen.

Maak een afspraak

Prijslijst

THE CLASSICS

Options

€65

Een klassieke verzorging om het evenwicht van de hui te herstellen, aangepast aan jouw huidtype.

Naturae

€70

Een organische en biologische verzorging op basis van witte thee-extract, zonder siliconen, parabenen en volledig vegan. De huid wordt beschermd tegen de vrije radicalen en vroegtijdige huidveroudering.

So Delicate

€70

Kalmerende en verzachtende verzorging voor de gevoelige huid. Werkt zeer voedend en is hypoallergeen.

Zuiverende tienerverzorging

€50

Diepreinigende verzorging voor de jonge tienerhuid. Focus op een zuivere huid.

Purexpert

€70

Een zuiverende verzorging voor de probleem- of acnéhuid die een egale huid onthult, openstaande poriën en onzuiverheden vermindert.

Royal Jelly

€80

Een voedende en herstellende verzorging op basis van koninginnengelei die comfort en zachtheid geeft aan de huid.

THE EXPERTS

Timexpert White

€90

Een krachtige, huidvernieuwende verzorging om pigmentvlekken en een doffe huid te verzorgen. Pigmentvlekken worden voorkomen en gecorrigeerd.

Excel Therapy 02

€95

Een ware zuurstofkuur voor uw gelaat. Deze verzorging voorkomt en bestrijdt veroudering, verfijnt poriën en geeft een prachtige glow.

Hydracure

€85

Een intensief hydraterende verzorging met een onmiddellijk en langdurig resultaat. De krachtigste hydratatiekuur op basis van hyaluronzuur van Japans thermaal bronwater.

Timexpert C+ (A.G.E.)

€90

Een huidverbeterende verzorging die de stevigheid, luminositeit en jeugdigheid van de huid herstelt. Geeft een stralend resultaat: ideale verzorging voor de bruid, een feest, vakantie…

Timexpert SRNS

€105

Een globale anti-age verzorging die de huid vernieuwt, herstelt en lijntjes opvult.

Timexpert Rides

€105

Een drievoudige anti-rimpel verzorging die de contracties van de huid neutraliseert, uitdrukkingslijntjes opvult en rimpels weer glad maakt. Botoxeffect!

Timexpert Lift-(IN)

€110

Een drievoudige anti-agebehandeling die de huid lift, opvult en de gelaatscontouren ontspant. Chirurgische lifting wordt nagebootst.

For Men

€85

For Men € 85 Een specifieke verzorging aangepast aan de noden en behoeften van de mannenhuid. Geeft de huid energie en vitaliteit.

DERMOCOSMETISCH

B-calm

€90

Dé anti-crisisbehandeling als je last hebt van jeuk, een branderig gevoel, roodheid, schilfering of een trekkerige huid!

MEDISCH-ESTETISCH

Synergyage AOX

€65

Een nieuwe generatie clinical peeling met sterk anti-age effect die de huid voller maakt en werkt op tal van huidimperfecties, zelfs voor de dunne en gevoelige huid! Ideaal als intensieve kuur, als eenmalige flashbehandeling of ter voorbereiding op een kuur Clinical Peel/ Dermatechpen om de huid sterker te maken. Enige clinical peeling die gedurende het hele jaar mag worden toegepast.

Clinical Peel

€75

Deze verzorging biedt een oplossing voor dermatologische problemen. Er wordt per klant een behandelplan opgesteld waarbij we de verschillende systemen kunnen combineren. Hierdoor kunnen we op meerdere problemen tegelijkertijd werken zoals acnélittekens, onregelmatige pigmentatie, rimpels en versteviging de huid.

Dermatech Pen (microneedling)

€135

Een microneedling apparaat dat microperforaties (kleine gaatjes) in de huid maakt. Door deze micro-perforaties wordt de huid op gecontroleerde wijze beschadigd waardoor deze zichtzelf gaat herstellen dankzij aanmaak van huideigen collageen en elastine. Op deze manier onthult u een nieuw, glad huidoppervlak. Resultaat: vermidering van diepere rimpels, verfijning van de poriën, vervaging van pigmentvlekken en een algemene verjonging.

Gerelateerde producten

Interesse in één van onze behandelingen?

Maak een afspraak