In mijn schoonheidsinstituut kan je terecht voor een brede waaier aan verzorgingsmogelijkheden. Ik heb me gespecialiseerd in gelaatsverzorging en microblading, maar ook voor andere schoonheidsbehandelingen kan je bij mij terecht.

Kwaliteit en perfectie

Eén van de grote pijlers waar ik naar streef zijn kwaliteit en perfectie. Ik wil kwaliteitsvolle behandelingen aanbieden en gebruik daarom enkel topproducten. Dit merk je zeker aan het resultaat van de behandelingen. Ik hecht veel belang aan orde en hygiëne tijdens mijn werk. Enkel het beste is goed genoeg voor mijn klanten.

Oog voor detail

Omdat nauwkeurig en precies werken één van mijn troeven is en zich dit voornamelijk uit in fijn werk, heb ik me gespecialiseerd in microblading. Iemands ogen kunnen benadrukken door de wenkbrauwen een mooiere en natuurlijke vorm te geven maakt niet alleen de klant blij, maar geeft ook mezelf heel veel voldoening.

Klanttevredenheid

Ik ben ervan overtuigd dat klanttevredenheid de draaiende factor is van mijn instituut. Daarom streef ik iedere dag opnieuw naar vertrouwen. Ik wil dat jij als klant graag naar hier komt en hier ook rust kan vinden, je huid ziet verbeteren, maar ook kan genieten van een fijne babbel en een lekker kopje koffie in een ontspannen sfeer.

Foto's van Instituut Ilse

Instituut Ilse | Schoonheidssalon Meer | Ilse van der Velden
Instituut Ilse | Schoonheidssalon Meer | Ilse van der Velden
Instituut Ilse | Schoonheidssalon Meer

Tijd voor jezelf, een moment om te ontspannen en je te laten verwennen.

Tijdens jouw verzorging creëer ik ruimte voor opvolging en advies van je huid, maar minstens even belangrijk: rust, een moment van me-time waarin je even weg bent van de dagelijkse stress. Wat jij nodig hebt, daar zorg ik voor.

Over Ilse

Leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in wie ik ben en waar mijn instituut voor staat. Schoonheid heeft me altijd gepassioneerd. Ik hou ervan om mensen mooi te maken en hen goed te laten voelen.

Ik heb het geluk dat ik elke dag kan doen wat ik graag doe: mijn lieve klanten in de watten leggen en hen adviseren naar een gezonde huid, prachtige wenkbrauwen te creëren, mooi verzorgde nagels te geven of hen te laten stralen op hun mooiste dag! Dit elke dag kunnen doen geeft mij heel veel voldoening: jouw goed gevoel en schoonheid staan hier centraal! Kom langs, laat jezelf verzorgen, adviseren maar vooral heerlijk verwennen. Ik verwelkom je graag!

Liefs, Ilse

Wil je kennismaken met de behandelingen?

Bekijk behandelingen