In mijn schoonheidsinstituut kan je terecht voor een brede waaier aan verzorgingsmogelijkheden. Ik heb me gespecialiseerd in gelaatsverzorging, huid- en make-up advies, maar ook voor andere schoonheidsbehandelingen kan je bij mij terecht.

Kwaliteit en perfectie

Eén van de grote pijlers waar wij naar streven! Wij bieden kwaliteitsvolte behandelingen aan en gebruiken daarom enkel topproducten en dat merk je aan het resultaat. Relaxatie en veiligheid staan hier voorop. Daarom kiezen we voor topbehandelingen die de huid nooit beschadigen en stevig wetenschappelijk onderbouwd zijn. Met veel vakkennis gaan we voor absolute huidverbetering!

Oog voor detail

Omdat wij zeer nauwkeurig en juist willen werken, maken we steeds gebruik van ons huidanalysetoestel, want meten is weten. Bij alle gelaatsverzorgingen zetten we zeer gericht in op huidverbetering. Wij luisteren naar jouw wens en geven je steeds een advies op maat. Op deze manier realiseren we samen prachtresultaten.

Klanttevredenheid

Ik ben ervan overtuigd dat klanttevredenheid de draaiende factor is van ons instituut. Elke dag opnieuw streven we naar vertrouwen. We willen dat je graag naar hier komt en rust kan vinden, je huid ziet verbeteren, maar ook kan genieten van een fijne babbel en een lekker kopje koffie in een ontspannen sfeer.

Foto's van Instituut Ilse

Tijd voor jezelf, een moment om te ontspannen en je te laten verwennen.

Tijdens jouw verzorging creëer ik ruimte voor opvolging en advies van je huid, maar minstens even belangrijk: rust, een moment van me-time waarin je even weg bent van de dagelijkse stress. Wat jij nodig hebt, daar zorg ik voor.

Over Ilse

Leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in wie ik ben en waar mijn instituut voor staat. Huidverzorging heeft me altijd gepassioneerd. Ik hou ervan om mensen mooi te maken en hen goed te laten voelen.

Ik heb het geluk dat ik elke dag kan doen wat ik graag doe: mijn lieve klanten in de watten leggen, hen adviseren naar een gezonde huid, hen mooi verzorgde nagels te geven, prachtige wenkbrauwen te creëren of hen te laten stralen op hun mooiste dag!

Tijdens jouw verzorging creëren we ruimte voor opvolging en advies van je huid, maar minstens even belangrijk: rust en een moment van me-time zodat je als herboren buiten kan stappen. Wat jij nodig hebt, daar zorgen wij voor!

Kom langs, laat jezelf verzorgen, adviseren maar vooral heerlijk verwennen.

Tot binnenkort!

Liefs, Ilse

Wil je kennismaken met de behandelingen?

Bekijk behandelingen