MARC INBANE Tanning Spray: bekijk hier de tips & tricks

De award-winning natural tanning spray werkt snel en eenvoudig. Een manier om op een makkelijke, gezonde en veilige wijze het gehele jaar een natuurlijke vakantiekleur te hebben. De natural tanning spray van MARC INBANE is heel eenvoudig zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid.

Het luxe product is verrijkt met plantaardige, voedende en pure ingrediƫnten waaronder aloƫ vera en ginkgo. De zelfbruiner is ontwikkeld voor frequent gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig. Deze zeer huidvriendelijke spray wordt ook aanbevolen door dermatologen.

Wil je de spray graag bestellen? Klik hier

Hoe gebruik je de MARC INBANE natural tanning spray? Bekijk het filmpje hieronder voor handige tips & tricks.

Hoe gebruik je de MARC INBANE glove om de spray gemakkelijk aan te brengen? Het assortiment van MARC INBANE bevat eveneens een handige glove voor een makkelijke en gelijkmatige verdeling van alle MARC INBANE tanning producten. Dankzij de fijne en geperfectioneerde microvezelstructuur wordt het product zonder vlekken of strepen egaal over de huid verspreid, zelfs op moeilijk bereikbare plekken (huidzones) zoals de achterkant van armen en benen. Wil je de glove bestellen? Klik hier

Jouw weg naar een mooie, gezonde huid start hier!

Ga naar de shop